Over Anoek

♥ Op dit moment ben ik niet beschikbaar voor nieuwe opdrachten wegens zwangerschapsverlof. Vanaf 01-10-2018 kan ik weer mooie momenten vastleggen! Tot dan! Liefs, Anoek ♥

 

Dit ben ik! Een open en vrolijke dertiger, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters! Een derde is onderweg en hierdoor heb ik de komende periode verlof. Ik ga vanaf 01-10-2018 weer volop aan de slag!

Bram&Anoek-010-4741

Op 19-09-14 ben ik zelf in het huwelijksbootje gestapt, op deze foto zie je mij op de ochtend van de bruiloft (beetje zenuwachtig).. Nu ik zelf zo’n prachtige dag als bruid heb mogen meemaken, weet ik des te meer hoe belangrijk het voor je is om je geen zorgen te hoeven maken over de trouwfoto’s. Snapt de fotograaf mij en weet de fotograaf van welke stijl ik houd? Ziet hij/zij wel de mooie momenten? Zijn het mooie foto’s die eruit springen en waar ik mijn hele leven nog van kan genieten?

Het antwoord is ja! Met een achtergrond in journalistiek, communicatie en fotografische vormgeving weet ik hoe beelden kunnen spreken. De trouwfoto’s die ik maak onderscheiden zich door hun invalshoek, het vangen van de mooie momenten en het vastleggen van de sfeer en het gevoel van de dag.

Naast trouwreportages ben ik ook gespecialiseerd in familieportretten op locatie en het vastleggen van vrouwen in verwachting en newborn photography. Kortom, de bijzondere momenten in een mensenleven!

Voor meer informatie:

*Doordat ik regelmatig hele dagen op locatie ben om te fotograferen, kan ik helaas niet altijd opnemen en heeft een berichtje via e-mail de voorkeur. Maar u kunt uiteraard mijn voicemail inspreken en dan probeer ik u z.s.m. terug te bellen.