Bruidsfotograaf Rotterdam

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Mijn naam is Anoek van Duin en als bruidsfotograaf in Rotterdam leg ik graag jullie bruiloft vast naar jullie wensen! Dankzij een diverse achtergrond in journalistiek, communicatie en fotografische vormgeving weet ik hoe beelden spreken en hoe ik met foto’s een spontaan en origineel verhaal vertel. Mijn reportages zijn een combinatie van spontane (fotojournalistieke) foto’s en stijlvolle geposeerde portretfoto’s. Jullie beleven de dag van jullie leven en Anoek legt het vast!

Mijn werkwijze op jouw bruiloft

Allereerst benadruk ik graag dat het jullie dag is. Natuurlijk heb ik mijn eigen werkwijze, maar verzoeken en eigen ideeën en de manier waarop jullie mijn rol als je bruidsfotograaf zien, stel ik voorop. Ons kennismakingsgesprek draait ook vooral om het uitspreken van wensen en uitwisselen van ideeën. Maar voor het zover is, vertel ik je graag hoe ik te werk ga als bruidsfotograaf in Rotterdam.

Als bruidsfotograaf vind ik het belangrijk zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven, om zo de mooiste en belangrijkste herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Anoek van Duin Fotografie ziet de mooiste momenten zoals ze zijn en daarvoor hoeven jullie niet telkens te poseren. Juist niet!
Met een ongedwongen sfeer bereiken we het meest sfeervolle, unieke en spontane resultaat! En daar houd ik van. Ik wil dat jullie naderhand jullie trouwfoto’s bekijken en het moment opnieuw beleven, omdat emoties zo sterk en perfect op beeld zijn vastgelegd. De foto’s vertellen het verhaal van je bruiloft en daar hoor je hetzelfde fijne gevoel van te krijgen als op de dag zelf.

Bruidsfotografie Zeeland

Als jullie trouwfotograaf in Rotterdam zorg ik ervoor dat we samen een onvergetelijke dag tegemoet gaan, met als resultaat foto’s die de juiste momenten qua geluk uitstralen. Van het ophalen van de bruid tot het overhandigen van de ringen en het aansnijden van de taart.

Prijzen van Anoek als trouwfotograaf in Rotterdam

Anoek van Duin Fotografie is gevestigd in Hoofddorp, maar staat als jouw trouwfotograaf paraat in Rotterdam als daar jullie trouwlocatie is. Elke andere locatie in Nederland is ook geen probleem; ik kom graag jullie dag vastleggen! Ga je trouwen in het buitenland? Laat het me weten en we bespreken wat dit betekent voor de kosten.

In onderstaand overzicht staan de opties en prijzen voor bruidsfotografie. Specifieke wensen? Laat het weten tijdens ons kennismakingsgesprek en we maken het samen mogelijk.

  • 6 uur fotografie € 995,-
  • 8 uur fotografie € 1.250,-
  • 10 uur fotografie € 1.550,-
  • Andere opties qua uren zijn eventueel in overleg mogelijk.
  • Persoonlijk fotoalbum in diverse maten al vanaf €225,-

De prijzen zijn inclusief mijn reiskosten en reistijd en 21% btw. In de maanden oktober t/m maart krijg je 25% korting!

Het maakt niet uit hoelang je mij inhuurt als bruidsfotograaf, je krijgt van mij onderstaande altijd voor je geld:

 

Deze prijzen zijn inclusief:

 • Kennismakingsgesprek
 • Nabewerking van de foto’s
 • Min. 250 foto’s (bij 6 uur fotografie) in kleur en zwart-wit op een USB-stick
 • Alle foto’s worden geleverd zonder watermerk en in hoge resolutie
 • Een voorproefje met eerste bewerkte foto’s binnen 2 werkdagen
 • Levertijd binnen 3-4 weken
 • Privé online fotogalerij om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online)

Afspraak makenStel je vraag

Loveshoot voor aankondiging bruiloft

Wil je de verloving op een bijzondere manier bekendmaken aan jullie familie & vrienden? Of een mooie foto gebruiken van jullie voor de uitnodigingen?Een loveshoot is een fotoshoot op een voor jullie bijzondere locatie, of op een andere mooie of juist gekke locatie. Een losse loveshoot kost €175,-. Maar als ik ook jullie bruiloft fotografeer, kost de loveshoot slechts €125,-!

De loveshoot duurt 45-60 minuten en je ontvangt na afloop een USB-stick met daarop minimaal 30 fotobestanden in hoge resolutie. Alle bestanden zijn nabewerkt, zonder watermerk en zowel in kleur alsin zwart-wit.

Naast bruidsfotografie verzorg ik ook fotoshoots. Wil je meer over weten? Bekijk dan alle informatie over de fotoshoots van Anoek van Duin Fotografie.

Ja, ik wil een afspraak maken voor een bruidsfotograaf in Rotterdam!

Geïnteresseerd geraakt in mijn werkwijze als bruidsfotograaf voor jullie fotografie in Rotterdam of elders? Ik leer jullie graag beter kennen tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek bespreken we jullie wensen en ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden.

Neem direct contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever zelf bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer: 06 – 21221156..

Uiteraard krijgen jullie uitgebreid de gelegenheid om mijn eerdere werk te bekijken, zodat jullie tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen aangeven wat wel en niet bij jullie past. Jullie bepalen namelijk de fotografiestijl van jullie bruiloft!

Afspraak makenStel uw vraag