Bruidsfotograaf Zoetermeer

Woon je in de omgeving van Zoetermeer en ga je binnenkort trouwen? Het is natuurlijk onwijs leuk om deze dag op de gevoelige plaat vast te leggen. Je bruiloft is immers één van de mooiste dagen van je leven. Dankzij Anoek van Duin, bruidsfotograaf in Zoetermeer, wordt je bruiloft een tastbare herinnering! Ik zorg er als professioneel fotograaf graag voor dat je een tastbare herinnering hebt die je iedere keer het gevoel van de bruiloft laat ervaren. Tijdens deze grote dag leg ik de kostbare momenten vast.

Afspraak makenStel uw vraag

Hoe ik werk als bruidsfotograaf in Zoetermeer

Maar hoe ga ik precies te werk als bruidsfotograaf in Zoetermeer? Tijdens jullie grote dag blijf ik zo veel mogelijk op de achtergrond. Door deze werkwijze zijn de foto’s spontaan en het meest puur. Daarnaast hoef je tijdens deze dag ook niet voor mijn camera te poseren, juist niet. Ik herken de mooiste momenten van jullie bruiloft namelijk als geen ander. Doordat je niet voor de camera hoeft te poseren, hoef je tijdens deze dag geen rekening te houden met mijn aanwezigheid. Dit zorgt voor spontane foto’s en je kunt tijdens deze dag heerlijk genieten van je partner, familie en vrienden. Wanneer er sprake is van een ongedwongen sfeer, zullen de resultaten mooier zijn. Wanneer je naar de foto’s kijkt zul je nog vaak terugdenken aan de mooie dag. Juist omdat al die gevoelens de je tijdens je bruiloft ervaarde perfect op beeld vastgelegd zijn!

Bruidsfotograaf Zoetermeer

Prijzen van de bruidsfotograaf in Zoetermeer

Ik woon in Hoofddorp, maar dat betekent niet dat ik niet mobiel ben. Ik werk door heel Nederland, dus je kunt me prima inschakelen als bruidsfotograaf in Zoetermeer. Het maakt niet uit waar jullie gaan trouwen, ik kom met plezier door heel Nederland op locatie langs. Het kan zijn dat je specifieke wensen hebt. Ik maak jouw wensen graag waar, dus laat me tijdens het kennismakingsgesprek gerust weten wat die wensen zijn. Hier onderaan vind je een overzicht van de prijzen die ik hanteer. De prijzen zijn afhankelijk van hoe lang je wilt dat ik foto’s maak tijdens jullie bruiloft.

 • Bruidsfotografie 6 uur: €995-,
 • Bruidsfotografie 8 uur: €1250-,
 • Bruidsfotografie 10 uur: €1550-,
 • Een persoonlijke fotoalbum met de bruidsfoto’s: €225-,
 • Trouw je in de maanden oktober t/m maart? Dan ontvang je 25% korting op de bruidsfotografie van de bruidsfotograaf in Zoetermeer

Afspraak makenStel uw vraag

Deze prijzen zijn inclusief:

 • Het kennismakingsgesprek
 • De professionele nabewerking van de foto’s
 • Meer dan 250 foto’s op een USB-stick
 • Na 2 werkdagen ontvangt u een voorproefje van de foto’s
 • Levering van de foto’s binnen 3 tot 4 weken
 • Een privé-fotogalerij die u 2 maanden online kunt bekijken. U kunt deze bijvoorbeeld delen met vrienden en familie
 • Kosten van het reizen naar de locatie van de bruiloft en kosten voor de reistijd
 • 21% BTW

Lovershoot aankondiging voor bruiloft

Hoe leuk zou het zijn om jullie verloving aan te kondigen met een lovershoot van de bruidsfotograaf in Zoetermeer? Deze foto zou je kunnen gebruiken als uitnodiging voor op bruiloft, of om de verloving aan te kondigen op sociale media. De locatie van de lovershoot is helemaal aan jullie! Zo kun je kiezen voor de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben of voor een andere locatie die jullie relatie symboliseert. De loveshoot neemt ongeveer 45 tot 60 minuten tijd in beslag en kost €175-,. Kies je mij ook als bruidsfotograaf in Zoetermeer? Dan krijg je €50-, korting op de lovershoot. Na afloop van de fotoshoot krijg je een stick waar meer dan 30 foto’s op staan. Deze foto’s zijn al nabewerkt en beschikken niet over een watermerk.

Maak een afspraak met de bruidsfotograaf in Zoetermeer

Wil je één van de mooiste dagen door mij op de gevoelige plaat laten vastleggen? Neem dan contact met me op zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Tijdens dit gesprek kun je al je prangende vragen stellen en kan ik je de opties laten zien. Je kunt ook een kijkje nemen tussen de trouwfoto’s die ik gemaakt heb tijdens andere bruiloften en jezelf laten inspireren. Misschien staat er wel iets tussen dat compleet naar jouw smaak is. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag verder.

Afspraak makenStel uw vraag