Bruidsfotograaf Zoetermeer

Op zoek naar een bruidsfotograaf in Zoetermeer? Anoek van Duin weet door haar diverse achtergrond (journalistiek, communicatie en fotografische vormgeving) hoe beelden spreken en hoe ze met foto’s een spontaan en origineel verhaal kan vertellen. Mijn reportages zijn een combinatie van ongeposeerde (fotojournalistieke) foto’s en stijlvolle geposeerde portretfoto’s. Jullie beleven de dag van jullie leven en Anoek legt het vast!

Mijn werkwijze

Als bruidsfotograaf vind ik het belangrijk zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven, om zo de mooiste en belangrijkste herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Anoek van Duin Fotografie ziet de mooiste momenten zoals ze zijn en daardoor hoeven jullie niet telkens weer te poseren. Het is juist belangrijk dat er een ongedwongen sfeer is, want dit zal resulteren in sfeervolle, unieke en spontane foto’s. Trouwfoto’s die je later nog bekijkt en waarvan jullie weer het gevoel krijgen van de dag zelf. Juist omdat al die gevoelens perfect op beeld vastgelegd zijn!

Bruidsfotograaf Zoetermeer

Als bruidsfotograaf in Zoetermeer zorg ik ervoor dat we samen een onvergetelijke dag tegemoet gaan, met als resultaat foto’s die de juiste momenten qua geluk uitstralen. Van het ophalen van de bruid tot het overhandigen van de ringen en het aansnijden van de taart.Elk moment is onderdeel van jullie dag en verhaal.

Prijzen van Anoek als trouwfotograaf in Zoetermeer

Anoek van Duin Fotografie is gevestigd in Hoofddorp, maar werkt zeer mobiel en is onder andere beschikbaar voor jullie bruiloft in Zoetermeer. Waar jullie ook trouwen, ik kom graag door heel Nederland op locatie langs! Onderstaand een overzicht van de opties en prijzen voor bruidsfotografie. Specifieke wensen? Laat het weten tijdens ons kennismakingsgesprek en we maken het samen mogelijk.

 • 6 uur fotografie € 995,-
 • 8 uur fotografie € 1.250,-
 • 10 uur fotografie € 1.550,-
 • Andere opties qua uren zijn eventueel in overleg mogelijk.
 • Persoonlijk fotoalbum in diverse maten al vanaf €225,-
 • In de maanden oktober t/m maart 25% korting!

 

Deze prijzen zijn inclusief:

 • Kennismakingsgesprek
 • Nabewerking van de foto’s
 • Min. 250 foto’s (bij 6 uur fotografie) in kleur en zwart-wit op een USB-stick
 • Alle foto’s worden geleverd zonder watermerk en in hoge resolutie
 • Een voorproefje met eerste bewerkte foto’s binnen 2 werkdagen
 • Levertijd binnen 3-4 weken
 • Privé online fotogalerij om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online)
 • Reiskosten en reistijd
 • 21 % BTW

Afspraak makenStel je vraag

>Ik fotografeer in heel Nederland en in de prijs zijn mijn reistijd en de reiskosten al inbegrepen. Bij opdrachten in het buitenland worden er reiskosten gerekend, uiteraard worden deze vooraf besproken.

Lovershoot voor aankondiging bruiloft

Wil je de verloving op een bijzondere manier bekendmaken aan jullie familie & vrienden? Of een mooie foto gebruiken van jullie voor de uitnodigingen?Een loveshoot is een fotoshoot op een voor jullie bijzondere locatie, of op een andere mooie of juist gekke locatie.De loveshoot duurt 45-60 minuten en je ontvangt na afloop een USB-stick met daarop minimaal 30 fotobestanden in hoge resolutie. Alle bestanden zijn nabewerkt, zonder watermerk aangeleverd in kleur en in zwart-wit.

Een losse loveshoot kost € 175,-. Indien ik ook jullie bruiloft fotografeer, kost de loveshoot slechts € 125,-.

Naast bruidsfotografie kan je bij mij ook een fotoshoot houden. Meer weten hierover? Bekijk dan alle informatie over de fotoshoots van Anoek van Duin Fotografie.

Naast bruidsfotografie kan je ook een fotoshoot houden bij Anoek. Meer weten hierover? Bekijk dan alle informatie over de fotoshoots van Anoek van Duin Fotografie.

Ja, ik wil een afspraak maken voor een bruidsfotograaf in Zoetermeer!

Geïnteresseerd geraakt in mijn werkwijze als bruidsfotograaf voor jullie fotografie in Zoetermeer? Als jullie op zoek zijn naar een bruidsfotograaf die unieke foto’s maakt van jullie mooie dag, neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens ons kennismakingsgesprek geef je je wensen door en ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard krijgen jullie uitgebreid de gelegenheid om mijn eerdere werk te bekijken, zodat jullie tijdens dit persoonlijke gesprek kunnen aangeven wat wel en niet naar jullie smaak is. Jullie bepalen namelijk de fotografiestijl van jullie bruiloft!

Heb je verder nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever zelf bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer: 06 – 21221156.

Afspraak makenStel uw vraag