Bruiloft ~ Eline & Sander

Begin deze maand zijn Sander en Eline met elkaar getrouwd in Lekkerkerk. Het was echt een super gave dag! Ik begon de trouwreportage bij Eline in Scheveningen waar Sander haar ophaalde in een gave Mini Cooper. We reden naar het strand bij Scheveningen waar het bruidspaar o.a. ballonnen heeft opgelaten. Onderweg naar Lekkerkerk hadden we een tussenstop waar Eline en Sander een bord langs de toegangsweg plaatsten waarop stond:”almost there”. Dit was heel leuk om te doen met alle toeterende auto’s die ons passeerden.

En zo waren er heel veel mooie momenten tijdens deze dag! Met alle daggasten hebben we langs de dijk ballonnen opgelaten. Het was een leuk gezicht om de hele stoet met ballonnen door Lekkerkerk te zien lopen. Na het trouwen voor de wet, was er de kerkelijke inzegening in de Grote – of Johanneskerk in Lekkerkerk. Een hele mooie, grote kerk vol met familie, vrienden en belangstellenden.

Na afloop was er een receptie waarbij er naast lekkere hapjes zoals verse haring ook een echte ijskar aanwezig was om de gasten te voorzien van lekker schepijs! Heerlijk 🙂 Heel veel geluk samen ♥

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.