Bruiloft ~ Engelina & Ramona

Afgelopen vrijdag mocht ik in Den Haag de huwelijksdag vastleggen van Ramona & Engelina. Wat was het een super gave en ook mooie dag! De trouwreportage begon bij Ramona waar zij zich klaarmaakte voor de dag. Tussendoor ging ik heen en weer naar Engelina om zo ook haar voorbereidingen vast te leggen.

Deze dag stond in teken van de verrassingen! Zo had het bruidspaar elkaar al verrast met een verrassingsontbijt, een brief en sieraden, maar ook was de kledingkeuze van Engelina een verrassing. De keuze voor een jurk en later een pak was een goed bewaard geheim gebleven. Zo leuk om al die verraste blikken te zien!

De daggasten werden vervoerd in een echte rode Engelse dubbeldekker bus en het bruidspaar reed in een mooie witte Engelse cab. Super gaaf om dit door het centrum van Den Haag te zien rijden, we hadden dan ook veel bekijks!

In het mooie, historische Oude Stadhuis van Den Haag vond de ceremonie plaats en werd het bruidspaar gefeliciteerd. Hierna reden we naar de feestlocatie Madestein waar de bruidstaart werd aangesneden. Tijdens deze zonnige dag konden we mooi buiten bij Madestein foto’s maken van het bruidspaar en de daggasten. Het was super om Engelina en Ramona zo te zien stralen! De hele dag was een feestje om jullie vast te mogen leggen, heel veel geluk samen ♥

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Geef een reactie