Bruiloft ~ Jackie & Kelly

Afgelopen vrijdag mocht ik het huwelijk vastleggen van Jackie & Kelly! Vanuit hun huis in Amsterdam vertrokken ze samen op de mooie salonboot ‘Rose’ naar hun trouw- en feestlocatie Pont 13 in Amsterdam. Wat super gaaf om de dag zo te beginnen! Samen in het zogenaamde huwelijksbootje gestapt en dan varen naar de feestlocatie waar alle vrienden en familie voor ze klaar stonden!

Pont 13 is een wel heel bijzondere trouwlocatie want het is een echte oude veerpont. Pont 13 is gebouwd in 1927 en tot eind jaren negentig werd hij gebruikt voor het vervoer van voetgangers en motorvoertuigen over het IJ.

Nu was het de trouw- en feestlocatie van Jackie & Kelly en dit paste helemaal in de sfeer van de dag. Het was een zonnige, stralende dag en ook heel ontspannen en feestelijk! De ceremonie was zo mooi, wat bijzonder was dat verschillende vrienden en familieleden het bruidspaar toesprak over de liefde. Er werden gedichten voorgedragen en heel veel gelachen om de grappige anekdotes over het bruidspaar.

Wat een prachtige dag en avond! Heel veel geluk samen!♥