Bruiloft ~ Karin & Wybe

Afgelopen dinsdag trouwden Karin & Wybe met elkaar op een wel heel mooie locatie: Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. De trouwreportage startte in de ochtend waar Karin zich samen met haar zus klaar maakte voor de dag. Nadat Wybe en Karin elkaar buiten voor het eerst in hun mooie trouwkleding zagen, gingen we op het landgoed van het kasteel de trouwfoto’s maken.

We hoefden niet ver te lopen voor we de eerste plekjes al gevonden hadden! De trouwauto was de auto van de vader van Wybe, en wat een gave auto! Samen met zijn vader reed Wybe zelfs nog rally’s met deze auto, we hoefden ons geen zorgen te maken dat de auto het zou begeven 😉 En het paste precies in het plaatje van het kasteel!

Nadat de familie en vrienden waren gearriveerd, kwam Karin met haar toekomstige schoonvader aangereden in de Triumph waar zij door het gezelschap inclusief Wybe werd opgewacht. De ceremonie vond plaats in de prachtige Marotzaal en na afloop was er een gezellige receptie buiten op het terras. Het was de warmste 13 september dat ooit was gemeten (30+ graden) en dat maakte was toch ook wel bijzonder! Het was een top dag en ik wens jullie heel veel geluk samen ♥