Bruiloft ~ Marcella & Sietse

Op vrijdag 2 september 2016 trouwden Marcella en Sietse met elkaar in Vijfhuizen op locatie De Groene Liede. Wat een geweldig mooie dag was het! Samen met hun dochtertje Jinthe startte Marcella de dag bij haar ouders in Amsterdam. Nadat haar nicht klaar was met het opmaken van Marcella en het gereedmaken van het haar van Marcella en Jinthe, kon Sietse komen om Marcella op te halen. Hij kon niet wachten om zijn bruiden op te halen 🙂

We gingen naar Landgoed Elswout in Overveen waar we de foto’s maakten. Samen met Jinthe die net begint met het maken van stapjes, liepen we over het prachtige landgoed. Jinthe werd getrakteerd op een paar hertjes die wel heel dichtbij kwamen snuffelen of we misschien eten voor ze hadden. Dat was super spannend!

Nadat we waren aangekomen bij De Groene Liede kon de ceremonie buiten starten. Familie en vrienden zaten gereed om Sietse en Jinthe te verwelkomen. Hierna kwam Marcella met haar vader over de witte loper en begon de ceremonie, heerlijk buiten bij het prieel.

Voor mij was het de eerste keer bij De Groene Liede en ik snap direct waarom Marcella en Sietse gekozen hebben voor deze locatie. Wat mooi om zo buiten te kunnen trouwen! En ook zo relaxed dat er voor de kinderen allerlei speelvoorzieningen zijn zoals speeltoestellen, een trampoline en een groot springkussen. Al was het ook heel grappig om te zien dat de volwassenen er net zo veel plezier aan beleefden!

Het was een prachtige dag die werd afgesloten met een gezellig diner waarbij alle gasten bleven eten. Zelfs de kleine Jinthe hield het helemaal vol tot na het diner! Echt een super dag! Heel veel geluk samen ♥