Bruiloft ~ Marijke & Lars

Afgelopen vrijdag trouwden Marijke en Lars met elkaar in Kasteel Kerckebosch in Zeist en de Oude Dorpskerk in Bunnik. De ochtend begon met de voorbereidingen van Marijke en Lars op aparte adressen in Leidsche Rijn. Na het ophaalmoment waarbij familieleden en vrienden aanwezig waren gingen we op pad om de trouwfoto’s te maken.

Vlakbij Kasteel Kerckebosch gingen we in het bos de foto’s maken. Wat hadden we een geluk! Op een moment brak het zonnetje door, net toen we daar liepen! Na het maken van de foto’s reden we naar Kasteel Kerckebosch waar het tijd was voor een heerlijke lunch met een klein gezelschap van familieleden en vrienden.

Dit gezelschap was ook aanwezig bij de ceremonie waarbij Marijke en Lars voor de wet trouwden. In het prachtige kasteel was er aansluitend tijd voor een borrel met cupcakes en maakten we foto’s met de daggasten.

Hierna reden we naar Bunnik waar in de Oude Dorpskerk in Bunnik de inzegening plaatsvond. Een hele mooie dienst volgde en we vertrokken aansluitend naar feestlocatie Mereveld in Utrecht voor het diner en feest. Marijke en Lars werden tijdens het diner goed verrast door de gasten met leuke anekdotes. Marijke en Lars openden de feestavond met een uitgebreide openingsdans waar zij als verrassing plotseling samen met enkele familieleden en vrienden een ingestudeerde dans opvoerden. Dat gaf echt een heel leuk effect! Het was een hele mooie dag en avond en ik wens jullie veel geluk samen ♥

Geef een reactie