Bruiloft ~ Marijke & Marcel

Op vrijdag 27 mei 2016 mocht ik in Bodegraven de dag van Marijke & Marcel vastleggen waar zij in het huwelijksbootje stapten! De dag begon in alle vroegte bij het ouderlijk huis van Marijke waar zij werd opgemaakt en aangekleed. Marcel kwam met een hele gave mint groene kever om Marijke op te halen waar de familie en vrienden ook bij aanwezig waren.

Hierna gingen we op pad naar de Nieuwkoopse plassen om in dit prachtige gebied foto’s te maken van het bruidspaar. Met wat omwegen (afgesloten wegen en omleidingen) hebben we toch hele mooie foto’s kunnen maken. Marijke en Marcel hadden er geen problemen mee om van de gebaande paden af te wijken en zelfs op een kleedje in een moerassig gebied te staan. Echt super tof!

Hierna was het tijd om bij Marijke thuis de familiefoto’s te maken en te genieten van een gezellige lunch in een mooi versierde tuin. In het gemeentehuis van Bodegraven zijn Marijke en Marcel voor de wet getrouwd en na afloop werden er symbolisch twee duiven losgelaten!

Er was zelfs tijd om gezellig met het hele gezelschap een ijsje te halen bij een ijswinkel in Bodegraven. Hierna gingen we naar de Ontmoetingskerk in Bodegraven waar Marijke & Marcel het kerkelijk huwelijk lieten voltrekken. Het was een hele gezellige, sfeervolle en vooral ook ontspannen huwelijksdag waar je Marijke en Marcel volop zag genieten van de dag en van elkaar! Heel veel geluk samen ♥