Bruiloft ~ Melissa & Peter

Afgelopen vrijdag was de grote dag voor Melissa en Peter. Ik vond het extra bijzonder dat ik deze dag mocht vastleggen, omdat ik vorig jaar Peter, Melissa, Dax en IJze heb leren kennen tijdens een zwangerschapsfotoshoot en later een newborn fotoshoot. Het vastleggen van hun huwelijk maakte het plaatje helemaal compleet!

En wat was het een bijzondere, mooie dag! Melissa startte haar voorbereidingen samen met haar getuige, moeder en aanstaande schoonmoeder in de karakteristieke gasthoeve De Heuvel in Leusden. Aan de overkant van de weg ligt feestlocatie De Mof en even verderop in het Theehuis maakten Peter en de jongens zich gereed. Dit maakte het voor mij heel gemakkelijk om bij beide voorbereidingen foto’s te kunnen maken.

Peter en Melissa hadden op de hei een prachtige plek uitgekozen waar zij elkaar voor het eerst zouden zien. Samen met Dax en IJze wachtte Melissa totdat Peter met zijn broer kwam aanrijden in een hele gave oldtimer. Heel relaxed liepen we een stukje op de hei en de jongens waren heerlijk aan het spelen! We maakten foto’s van het gezin en van het bruidspaar samen.

De daggasten arriveerden met een Engelse dubbeldekker voor de ceremonie want er werd ook getrouwd op de hei! Hoe gaaf! De muziek klonk langs de bomen en daar kwamen Melissa, Peter en hun jongens aangelopen waar zij door familie en vrienden werden opgewacht. Het was een hele mooie ceremonie en aansluitend maakten we op de hei de groepsfoto’s met de daggasten.

Hierna reed de dubbeldekker naar feestlocatie De Mof en kon het aansnijden van de taart beginnen. Er was buiten een borrel op het terras want het was een hele mooie en warme dag. Na een gezellig diner was er tijd voor een ijsje van de ijskar op het terras. Ten slotte startte in de feestzaal het feest! Nadat er een lied was gezongen voor het bruidspaar, was het tijd voor de openingsdans. Peter en Melissa hadden alleen oog voor elkaar, en dat was echt heel mooi om te zien! Hierna barstte het feest los! Heel veel geluk samen ♥