Bruiloft ~ Mirjam & Jacob

Afgelopen vrijdag mocht ik de huwelijksdag van Mirjam en Jacob vastleggen in Kasteel Kerckebosch in Zeist. Wat een prachtige locatie voor zo’n mooie dag! We begonnen met het fotograferen in een hotelkamer van het kasteel waar Mirjam en Jacob zich met de kinderen gereedmaakten voor de dag.

Hierna hebben we in het kasteel foto’s gemaakt en zijn we in de stralende zon buiten rondom het kasteel geweest om daar van het bruidspaar foto’s te maken. Er was een hele gave rode Corvette als trouwauto gekomen, helemaal uit het noorden van het land.

Een intieme ceremonie vond plaats in de bibliotheek van het kasteel. Er werd geproost, gelachen en een traantje weggepinkt. Met de familie en vrienden om hen heen werden er liefdesduiven opgelaten in de tuin van het kasteel.

Er werden groepsfoto’s gemaakt in de tuin en ter afsluiting van deze prachtige huwelijksdag was er op het terras een gezellig diner. Heerlijk ontspannen waarbij de kinderen na het diner in de tuin renden om verstoppertje te spelen. Wat een fijne dag was het! Heel veel geluk samen ♥

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Geef een reactie