Bruiloft ~ Sophie & Sjoerd

Afgelopen zaterdag trouwden Sophie en Sjoerd met elkaar bij De Veranda in Amsterdam. De trouwreportage startte bij het ophaalmoment, waarbij Sophie zich boven in huis had klaargemaakt voor de dag. Sjoerd werd ontvangen door familie en vrienden van het bruidspaar waarna Sophie de trap afdaalde. De dag begon direct feestelijk waarbij je voelde dat het slechts het begin van een mooie dag zou zijn.

We gingen hierna in het Amstelpark in Amsterdam trouwfoto’s maken. Heel ontspannen zijn we naar de reeds verkende plekken in het park gewandeld. Waar de Sophie zelfs nog tijd had om haar talenten als pianiste te vertonen :).

Het bruidspaar stapte weer in de prachtige trouwauto en vertrok naar De Veranda in Amsterdam waar zij werden opgewacht door vrienden en familie. Een hele mooie ceremonie volgde hierna. Met woorden en gedichten van familieleden, die het bruidspaar duidelijk raakte.

Na het jawoord ging het gezelschap naar buiten op het terras voor een toast en een stukje bruidstaart. Aansluitend volgde de receptie en het maken van de familiefoto’s. Tijdens het diner in de wijnkelder werden er mooie verhalen opgehaald over het bruidspaar. Ter afsluiting was er een groot feest waarbij er flink gedanst werd!  Heel veel geluk samen! ♥