Catharina & Pieter

Op vrijdag 26 augustus 2016 trouwden Catharina & Pieter met elkaar op Marken. In het bijzijn van hun twee lieve meiden Lieve en Evi, familie en vrienden, zeiden zij na 12,5 jaar samen te zijn: ‘JA’!

Wat was het een super mooie dag! De zon straalde de hele dag en het bruidspaar ook! Nadat ik om 10:00 uur in hotel Hof van Marken de voorbereidingen van het bruidspaar en de meiden had vastgelegd, gingen we op Marken foto’s maken. Met alle toeristen langs de dijk was ik zeker niet de enige die het bruidspaar vastlegde met een camera!

Lieve en Evi waren zo goed met de camera en zo ontspannen! Het ging echt super om foto’s te maken van het gezin. Hierna was het tijd voor de ceremonie in hotel Hof van Marken en het hotel was prachtig aangekleed voor deze speciale gelegenheid. De kerkelijke inzegening volgde hierop en de stoet van het gezelschap door Marken naar de kerk toe was ook een mooi plaatje.

De kleine Evi was in slaap gevallen in de kinderwagen en heeft zo door de hele dienst heen geslapen 😉 In hotel Hof van Marken was er een gezellige borrel die deels buiten op het terras plaatsvond, want het was dan ook erg mooi weer. Een heerlijk buffet stond op het programma met als afsluiter een mooie (en lekkere) bruidstaart als toetje. De trouwreportage ging door tot 22:00 uur waar ik een deel van het feest mocht vastleggen.

En wat ben ik blij dat ik dit ook nog mocht meepikken van de huwelijksdag van Catharina en Pieter. Want wat een mooie openingsdansen hadden zij! Samen met Lieve en Evi werd er rondgedraaid en gelachen op de dansvloer. Op liedjes die Evi en Lieve zelf ook hadden uitgezocht (shut up and dance en roar). Bij het bewerken van deze eerste foto’s had ik deze nummers ook opstaan en dat gaf wel weer een kippenvel moment hoor! Ik heb super genoten van jullie dag en wens jullie alle geluk samen! ♥

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.