Familiefoto laten maken

Willen jullie een familiefoto laten maken door een fotograaf die precies weet hoe je een prachtige familiefoto maakt? Dan is mijn fotografie echt wat voor jullie! Doordat ik veel ervaring heb met fotografie, journalistiek, fotografische vormgeving en communicatie ben ik de aangewezen persoon voor het maken van een unieke familiefoto. Het is belangrijk dat de foto’s spontaan zijn en het verhaal vertellen. Ik zorg er voor dat de familiefoto spontaan is en de banden binnen de familie vastlegt. Ik van Anoek van Duin Fotografie leg jullie familie graag vast op een familiefoto.

Afspraak makenStel uw vraag

Hoe ik werk tijdens het maken van een familiefoto

Als fotograaf is het de kunst om zo min mogelijk op de voorgrond te zijn, zodat het familiegevoel zo goed mogelijk vastgelegd kan worden op de familiefoto. Het fijne is dat jullie niet steeds hoeven te poseren! Ik weet namelijk de mooiste momenten te fotograferen. Voor het maken van een mooie familiefoto moet er namelijk sprake zijn van een ongedwongen sfeer. Dan wordt de familiefoto mooier! Ik wil natuurlijk niets liever dan dat jullie de foto met een goed gevoel bekijken. Een foto die precies beschrijft hoe jullie je voelen.

Familiefoto laten maken

Wat kost het laten maken van een familiefoto?

Maar wat kost mijn fotografie eigenlijk? Als je een familiefoto wilt laten maken, moet je rekening houden met een bedrag van honderdvijfendertig euro voor een fotoshoot die ongeveer 45 minuten tot een uur duurt. Wil je dat ik op locatie kom? Dat kan! Ondanks het feit dat ik in Hoofddorp woon, kan ik op iedere gewenste locatie een prachtige familiefoto voor jullie maken. Hebben jullie specifieke wensen voor jullie familiefoto? Bespreek die gerust met me. In overleg zijn er veel mogelijkheden! De prijs van het laten maken van een familiefoto is inclusief:

  • Professionele bewerking van de foto’s die ik heb gemaakt
  • Ten minste 25 zwart-wit en foto’s in kleur. Die ontvangen jullie op een USB-stick
  • Een online fotogalerij waar je 2 maanden lang toegang toe hebt
  • Reiskosten die ik maak en kosten voor de duur van de reistijd

Afspraak makenStel uw vraag

Hoe gaat het laten maken van een familiefoto in z’n werk?

Ik maak tijdens het maken van een familiefoto het liefst foto’s op een buitenlocatie. Waarom? Door te kiezen voor een buitenlocatie krijg je foto’s die niet geforceerd zijn, maar juist heel spontaan. Daarnaast zijn er buiten veel meer opties op het gebied van lichtinval en kun je meer gebruik maken van de locatie. Wanneer je buiten een familiefoto maakt, wordt de foto unieker dan wanneer je zou kiezen voor bijvoorbeeld een fotostudio. In de meeste gevallen maak ik de foto’s buiten, hierbij is een newborn shoot een uitzondering. Een newborn shoot doe ik in mijn mini fotostudio. Het shooten op locatie kent de volgende voordelen:

  • Meer mogelijkheden op het gebied van licht
  • Je kunt optimaal gebruik maken van de locatie
  • De foto’s zijn mooier en spontaner
  • Er hangt een ontspannen sfeer doordat je lekker in de buitenlucht bent
  • Kinderen kunnen hun aandacht er in buitenlucht beter bij houden. Zij zien het als een leuk uitje!

Buiten fotograferen kent uiteraard ook nadelen. Zo bestaat de kans op slecht weer. Daarom kun je altijd een tweede optie voor een locatie doorgeven, een overdekte locatie. Ook kun je een tweede voorkeursdag aangeven. Regent het? Dan verschuiven we de shoot gewoon. Dit kan compleet kosteloos.

Laat een familiefoto door mij maken

Ik maak met plezier een prachtige familiefoto voor jullie. Spreekt mijn werkwijze jullie aan en willen jullie meer weten over wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met me op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Gedurende deze afspraak kunnen jullie je wensen aan me voorleggen en vertel ik jullie meer over de mogelijkheden. Hebben jullie nog een vraag? Neem dan gerust contact met me op door het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met me op te nemen. Ik ben telefonisch bereikbaar op het nummer 06 – 24 69 00 27.

Afspraak makenStel uw vraag