Familieportret laten maken

Lijkt het jullie onwijs leuk om een familieportret te laten maken door een fotograaf die al jarenlang ervaren heeft in het vak? Door een fotograaf die ervaring heeft op verschillende vlakken en precies weet hoe beelden spreken? Dan bent u bij Anoek van Anoek van Duin fotografie! Ik maak graag dat ene familieportret dat spontaan is en het verhaal van jullie familie vertelt. Het is heus niet zo dat alle foto’s die ik maak erg geposeerd zijn. Mijn fotografie is een combinatie van geposeerde en niet geposeerde, spontane foto’s. Willen jullie een prachtig familieportret? Ik leg jullie familie op een prachtige manier vast.

Afspraak makenStel uw vraag

Mijn werkwijze tijdens het laten maken van een familieportret

Tijdens het maken van het familieportret zorg ik er voor dat ik als fotograaf zo veel mogelijk op de achtergrond blijf. Het is immers belangrijk om het oprechte familiegevoel op de gevoelige plaat vast te kunnen leggen. Jullie hoeven niet vaak te poseren, want ik kan de mooiste momenten onderscheiden van de rest. Het is juist belangrijk dat er een gezellige en ontspannen sfeer hangt, zodat het familieportret dat jullie door mij laten maken een prachtig uniek portret wordt. Laten jullie een familieportret door mij maken? Als jullie het portret na die tijd nog eens bekijken zal de foto het ultieme familiegevoel bij jullie teweeg brengen.

Familieportret laten maken

Uitsluitend op locatie

Doordat ik jarenlang gewerkt heb als bruidsfotografe, weet ik precies hoe je mooie sfeervolle foto’s maakt op locatie. Ik fotografeer het liefst op een buitenlocatie, omdat je dan met het licht kunt spelen en je optimaal gebruik kunt maken van de locatie van de fotoshoot. Hierbij kunnen jullie denken aan een leegstaande fabriek, monumentaal pand of een mooi plekje in het bos. Daarnaast kun je op en buitenlocatie mooiere en spontanere foto’s maken dan in een studio. Ook kunnen kinderen hun aandacht er beter bij houden als ze buiten zijn. De sfeer zit er meteen goed in als kinderen op een locatie zijn die ze leuk vinden. Wanneer ik een newborn shoot doe, fotografeer ik wel in mijn mini fotostudio. Het kan natuurlijk voorkomen dat het slecht weer wordt. Je kunt een overdekte back-up locatie kiezen, of je kunt de dag van de fotoshoot kosteloos verschuiven.

Afspraak makenStel uw vraag

Prijzen van het laten maken van een familieportret

Jullie zullen je wel afvragen wat het laten maken van een familieportret precies kost. Anoek van Duin Fotografie is gevestigd in Hoofddorp, maar het hoeft geen probleem te zijn als jullie niet in Hoofddorp wonen! Ik kan ook op locatie langskomen voor het maken van een prachtig familieportret dat de band tussen de familieleden vastlegt. Het maakt dus niet uit waar jullie een familieportret willen laten maken, want ik kom graag langs op locatie of bij jullie thuis. Hebben jullie een specifieke wens? Na overleg is er veel mogelijk! Een fotoshoot van 45-60 kost €100,-. De prijs is inclusief:

  • Het professioneel bewerken van het familieportret
  • Het resultaat van de familieshoot op een USB-stick. Ten minste 25 beelden, zowel in kleur als zwart-wit
  • Online fotogalerij die 2 maanden te bekijken is
  • Eventuele kosten voor het reizen naar de locatie en de reistijd

Ja, ik wil een prachtig familieportret laten maken

Spreekt mijn werkwijze jullie aan en willen jullie de familie graag door mij laten fotograferen? Dat kan! Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin jullie jullie wensen met mij kunnen bespreken. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan ik jullie meer vertellen over wat ik voor jullie kan betekenen en kunnen jullie mijn werk bewonderen. Hebben jullie nog een vraag of een opmerking? Twijfel niet en stel de vragen gerust! Neem contact met me op door het contactformulier in te vullen of even te bellen naar 06 – 21221156.

Afspraak makenStel uw vraag