Fotoreportage gezin

Een fotoreportage laten maken van het gezin? Door mijn diverse achtergrond (journalistiek, communicatie en fotografische vormgeving) weet ik hoe ik beelden moet laten spreken en hoe foto’s een spontaan en origineel verhaal kunnen vertellen. Mijn reportages zijn een combinatie van spontane foto’s en stijlvolle geposeerde portretfoto’s. Een fotoreportage van het gezin en een prachtige gezinsfoto, Anoek legt het vast!

familieportret

Mijn werkwijze tijdens een fotorapportage van het gezin

Ik vind het belangrijk om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven tijdens een fotorapportage gezin. Ik vind namelijk de mooiste gezinsfoto een spontane foto is, zo vertelt de foto namelijk een uniek verhaal. Door jou en je gezin puur en ongedwongen vast te leggen ontstaan dan ook de mooiste foto’s. Natuurlijk kunnen we ook enkele geposeerde foto’s maken om de fotorapportage compleet te maken. Een fotorapportage van jouw gezin kan trouwens ook op locatie, zo kan je zelf de gewenste setting creëren.

De tarieven voor prachtige gezinsfoto’s

Hoewel Anoek van Duin Fotografie gevestigd is in Hoofddorp, betekent dit zeker niet dat ik alleen daar gezin fotoreportages maak. Waar jullie ook een fotoreportage willen laten maken, ik kom graag op locatie langs! Hieronder kan je gemakkelijk de tarieven vinden voor een fotorapportage. Specifieke wensen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk in overleg.

45-60 min. fotografie € 100,-, dit is inclusief:

  • Nabewerking van de foto’s
  • Foto’s in hoge resolutie op een USB-stick
  • Minimaal 25 foto’s in kleur en zwart-wit
  • Levertijd binnen 1-2 weken
  • Privé online fotogalerij met om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online)
  • Reiskosten en reistijd
  • Inclusief 21 % BTW

Wil je een afspraak maken?

Wil je ook graag een prachtige fotoreportage van jouw gezin voor een prachtige gezinsfoto? Geef dan jullie wensen door tijdens een kennismakingsafspraak. Tijdens dit persoonlijke gesprek vertel ik jullie graag meer en biedt gelijk de mogelijkheid om meer van mijn werk te laten zien. Heb je verder nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever zelf bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer: 06 – 21221156.