Fotoreportage laten maken

Wil jij graag een fotoreportage laten maken door een ervaren fotograaf? Een fotoreportage maken met je familie? Of met je vriend, vriendinnengroep of kinderen? Bij Anoek van Duin Fotografie kun jij zelf een mooie professionele fotoreportage laten maken.

Anoek van Duin weet door haar diverse achtergrond van journalistiek, communicatie en fotografische vormgeving hoe beelden spreken en hoe ze met foto’s een spontaan en origineel verhaal kan vertellen. Mijn reportages zijn een combinatie van spontane (fotojournalistieke) foto’s en stijlvolle geposeerde portretfoto’s. Als je een originele fotoreportage wilt maken, zit je bij Anoek goed!

Hoe ga ik de fotoreportage maken?

Als fotograaf vind ik het belangrijk om pure ongedwongen momenten vast te leggen. Ik zie de mooiste momenten die ontstaan tijdens het maken van een fotoreportage waardoor ik jullie niet continue zal vragen om te blijven poseren. Met een ongedwongen sfeer, krijg je juist de meest sfeervolle en unieke foto’s en daar ga ik voor! Daarom blijf ik tijdens het fotograferen zoveel mogelijk op de achtergrond.

Bruidsfotografie Zeeland

Een fotoreportage maken doe je op een plek naar jouw keuze of bij mij in de studio. Vaak kies je hiervoor een plek die belangrijk is voor jou en de mensen waarmee je de fotoreportage houdt. Hoewel Anoek van Duin Fotografie gevestigd is in Hoofddorp, kom ik graag op locatie langs door heel Nederland. Voor mij maakt het qua reistijd niet uit waar jullie je fotoreportage willen laten maken. Ik ben er om jullie zo mooi mogelijk vast te leggen op beeld!

Hoeveel kost een fotoreportage laten maken?

Onderstaand een overzicht van de opties en prijzen voor fotoreportage met portretfotografie. Heb je specifieke wensen? Laat het me van tevoren weten en we gaan samen ons best doen om die te verwezenlijken! Voor 45-60 minuten fotogrfie betaal je € 100,-. Dit is inclusief het volgende:

  • Nabewerking van de foto’s
  • Foto’s in hoge resolutie op een USB-stick
  • Minimaal 25 foto’s in kleur en zwart-wit
  • Privé online fotogalerij met om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online)
  • Levertijd binnen 1-2 weken
  • Anoek’s reiskosten en reistijd
  • Inclusief 21 % BTW

In de prijs zijn mijn reistijd en de reiskosten al inbegrepen en ik fotografeer in heel Nederland.

Afspraak makenStel uw vraag

Fotoreportage maken op (buiten-)locatie

Behalve de newbornfotoshoots die ik in de mini fotostudio maak, fotografeer ik uitsluitend op locatie. Dit kan zijn in een monumentaal pand, leegstaande fabriek, op de hei, in de stad, in het bos, op de duinen, waar je maar wilt!

Met mijn achtergrond in de bruidsfotografie weet ik hoe je mooie, sfeervolle foto’s maakt op een (buiten-)locatie waarbij je speelt met het daglicht en de mogelijkheden van een locatie. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar fotografie op een (buiten-)locatie, want hierdoor krijg je spontane, bijzondere en unieke foto’s die afwijken van de foto’s die gemaakt zijn in een studio.

Het voordeel van een fotoshoot op locatie is dat er een ontspannen sfeer is, je bent lekker in de buitenlucht en we maken mooie en spontane foto’s. Bij familieportretten is dit vooral voor kinderen fijn omdat hun aandacht vaak gauw verslapt en ze het foto’s maken dan niet zo leuk meer vinden. Kinderen zien het als een uitje om met de familie naar bijvoorbeeld het bos te gaan en dan zit de sfeer er al goed in!

Een nadeel van buiten fotograferen is dat je natuurlijk afhankelijk bent van het weer. Je kan bij het inplannen van de fotoshoot een back-up locatie bespreken die wel overdekt is. Bijvoorbeeld een mooi historisch pand, oud station of leegstaande fabriek. Of je kan (kosteloos) een 2e dag in optie houden waarnaar de fotoshoot verschoven wordt bij slecht weer.

Ik wil graag een fotoreportage laten maken!

Geïnteresseerd geraakt in mijn werkwijze als fotograaf voor het maken van een fotoreportage? Als jullie op zoek zijn naar een portretfotograaf die unieke foto’s maakt van bijvoorbeeld jullie familie, dan kom ik graag jullie fotoreportage verzorgen. Jullie wensen kun je aangeven tijdens een kennismakingsgesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek vertel ik jullie graag meer en biedt het gelijk de mogelijkheid om meer van mijn werk te laten zien.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever zelf bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer: 06 – 21221156..

Afspraak makenStel uw vraag