Fotoreportage laten maken

Wil jij graag een fotoreportage laten maken door een fotograaf die barst van de ervaring in de fotografie? Een fotoreportage maken met je familie? Of met je vriend, vriendinnengroep of kinderen? Bij Anoek van Duin Fotografie kun jij zelf een mooie professionele fotoreportage laten maken. Doordat Anoek veel ervaring heeft en veel verstand heeft van journalistiek, communicatie en vormgeving kan ze je perfect van dienst zijn! Ze weet namelijk precies hoe ze beelden sprekend moet maken en dankzij haar professionele fotografie spontane en unieke foto’s kan schieten. Hierbij maakt ze gebruik van een combinatie tussen poseren en niet poseren, waardoor de fotoreportage heel veelzijdig is. Als je een originele fotoreportage wilt maken, zit je bij mij goed!

Afspraak makenStel uw vraag

Hoe ga ik de fotoreportage voor je maken?

Als fotograaf acht ik het van groot belang om pure ongedwongen momenten vast te leggen. Ik zie de mooiste momenten die ontstaan tijdens het maken van een fotoreportage, waardoor ik jullie niet continue zal vragen om te blijven poseren. Met een ongedwongen sfeer krijg je juist de meest sfeervolle en unieke foto’s en daar ga ik voor! Daarom blijf ik tijdens het fotograferen zoveel mogelijk op de achtergrond.

Bruidsfotografie Zeeland

Een fotoreportage maken doe je op een plek naar jouw keuze of bij mij in de studio. Vaak kies je hiervoor een plek die belangrijk is voor jou en de mensen waarmee je de fotoreportage houdt. Ik woon in Hoofddorp, maar dat betekent niet dat ik niet op een locatie kan komen die niet in Hoofddorp ligt. Ik kom namelijk graag op locatie langs door heel Nederland. Voor mij maakt het qua reistijd niet uit waar jullie je fotoreportage willen laten maken. Ik ben er om jullie zo mooi mogelijk vast te leggen op beeld!

Hoeveel kost een fotoreportage laten maken?

Hier onder kun je de opties en prijzen voor fotoreportage met portretfotografie lezen. Heb je specifieke wensen? Laat het me van tevoren weten en we gaan samen ons best doen om die te verwezenlijken! Voor 45-60 minuten fotografie betaal je honderd euro. Dit bedrag is inclusief het volgende:

  • Professionele nabewerking
  • Foto’s van hoge kwaliteit op een USB-stick
  • Minstens 25 foto’s. Zowel in kleurfoto’s als zwart-wit foto’s
  • Reiskosten van Anoek
  • BTW
  • Een link naar een pagina waar de foto’s 2 maanden lang op te bewonderen zijn

Afspraak makenStel uw vraag

Fotoreportage maken op (buiten-)locatie

Behalve de newbornfotoshoots die ik in de mini fotostudio maak, fotografeer ik uitsluitend op locatie. Dit kan zijn in een monumentaal pand, leegstaande fabriek, op de hei, in de stad, in het bos, op de duinen, waar je maar wilt! Wanneer ik de fotoreportage buiten maak, geniet je van een hoop voordelen. Zo kun je met het licht spelen en met de mogelijkheden die de locatie mij als fotograaf biedt. Daarnaast spelen de volgende voordelen ook een rol:

  • De fotoreportage krijgt een mooier en spontaner effect
  • Er is sprake van een relaxte sfeer
  • Het is makkelijker om de focus te houden. Dit is voornamelijk een uitkomst wanneer ik tijdens de fotoreportage foto’s maak van kinderen. Zij vinden het vaak lastig om hun aandacht er bij te houden

Ja, ik wil dat Anoek een fotoreportage voor me maakt

Spreekt mijn werkwijze als fotograaf voor het maken van een fotoreportage je aan? Als je op zoek bent naar een portretfotograaf die onovertroffen foto’s maakt van bijvoorbeeld jullie familie, dan kom ik graag jullie fotoreportage verzorgen. Jullie kunnen jullie wensen aangeven tijdens een kennismakingsgesprek en kan ik jullie meer vertellen over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om tijdens dit gesprek een kijkje te nemen in de mijn werk.
Zijn er nog onduidelijkheden en wil je meer weten? Twijfel dan niet en stel je vragen gerust via het contactformulier. Heeft bellen je voorkeur? Ik ben ook telefonisch bereikbaar via 06 – 21221156.

 

Afspraak makenStel uw vraag