Mirella & Martin

Op vrijdag 16 september 2016 trouwden Martin en Mirella met elkaar in de Lichtfabriek in Haarlem. De dag begon bij de voorbereidingen van Mirella. Samen met de kinderen, haar ouders en zus en neefjes maakten ze zich op voor de grote dag. Ook bij Martin ging ik langs om zijn voorbereidingen vast te leggen.

Omdat Martin een autoschadebedrijf heeft en zei dat hij een mooie trouwauto zou regelen, was ik daar uiteraard heel benieuwd naar! En wat was het een gave auto! Een echte pink cadillac! Deze kwam de straat ingereden om Mirella op te halen en daar keek de buurt wel van op!

Hierna reden we naar het centrum van Haarlem waar we bij de witte brug vlakbij Teylers Museum foto’s maakten. Ook gingen we langs het werk van Martin waar we uitgebreid foto’s maakten. Bij de Lichtfabriek wachtten de vrienden en familie Martin en Mirella op. Er was tijd om samen te proosten en familiefoto’s te maken.

Er was een lopend buffet georganiseerd met als toetje een chocoladefontein! Na het diner maakte ik met Martin en Mirella nog enkele foto’s op het terrein van de Lichtfabriek. En daarna was het zover: de ceremonie! Deze vond plaats in een prachtig versierde ruimte. Want hoewel het een grote hal is, was het toch heel intiem doordat het zo donker was met ook mooie lampionnen die onderdeel van de verlichting uitmaakten.

Aansluitend werd de taart geserveerd, deze was heel toepasselijk versierd met allerlei lampjes 😉 En uiteraard kon daarna het feest van start gaan! Het was een super dag en avond! Heel veel geluk samen ♥