Opties & Prijzen Fotoshoot

Prijzen Fotoshoots 2017:

Familieportret & Zwangerschapsfotoshoot ♥ 45-60 min. fotografie ♥  € 135,-

Newborn fotoshoot ♥ 60-90 min. fotografie ♥  € 165,-

Deze prijzen zijn inclusief:

Nabewerking van de foto’s
Foto’s in hoge resolutie op een USB-stick
Minimaal 25 foto’s in kleur en zwart-wit
Levertijd binnen 1-2 weken
Privé online fotogalerij met om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online)
Reiskosten en reistijd
Inclusief 21 % BTW

Er is ook een combinatiepakket ‘Buik & Baby’ beschikbaar dat bestaat uit een zwangerschap fotoshoot en een newborn fotoshoot. In plaats van de gebruikelijke € 300,- (1 shoot van 45-60 min.  à € 135,- en 1 newborn fotoshoot van € 165,-) betaal je met deze combinatie slechts € 250,- in totaal voor beide fotoshoots.

Foto’s voor een geboortekaartje: mocht je de foto’s van de newborn fotoshoot gebruiken voor een geboortekaartje (en dus de foto’s snel nodig hebben) dan kun je dit voor de newborn fotoshoot aangeven. Ik zorg ervoor dat de foto’s binnen 48 uur na de fotoshoot klaar zijn en dat je alvast kunt kiezen uit de foto’s. De foto’s voor het geboortekaartje ontvang je dan direct per mail zodat je deze meteen kunt gebruiken. Voor deze extra service reken ik een toeslag van € 25,-. Mocht je geen gebruik willen maken van deze service dan hanteer ik de gebruikelijke levertijd van 1-2 weken.

♥ de mini foto studio is geschikt voor het vastleggen van de pasgeboren baby (tot 3 weken oud) en max. 1 broer of zus, niet voor een familieportret. Familieportretten maak ik ook, maar maak ik in de vorm van lifestyle fotografie. Voor meer informatie zie: Lifestyle fotografie.


Werkwijze

Met mijn achtergrond in de bruidsfotografie weet ik hoe je mooie, sfeervolle foto’s maakt op een (buiten-)locatie waarbij je speelt met het daglicht en de mogelijkheden van een locatie. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar fotografie op een (buiten-)locatie want hierdoor krijg je spontane, bijzondere en unieke foto’s die afwijken van de foto’s die gemaakt zijn in een studio. Voor het maken van de newborn foto’s maak ik wel gebruik van een mini fotostudio. In slechts 10 minuten bouw ik deze mini fotostudio op waardoor ik gemakkelijk bij je thuis kan fotograferen.

Behalve de newborn fotoshoots die ik in de mini fotostudio maak, fotografeer ik uitsluitend op locatie. Dit kan zijn in een monumentaal pand, leegstaande fabriek, op de hei, in de stad, in het bos, de duinen, waar je maar wilt! In de prijs zijn mijn reistijd en de reiskosten al inbegrepen en ik fotografeer in heel Nederland.

Het voordeel van een fotoshoot op locatie is dat er een ontspannen sfeer is, je bent lekker in de buitenlucht en we maken mooie en spontane foto’s. Bij familieportretten is dit vooral voor kinderen fijn omdat hun aandacht vaak gauw verslapt en ze het foto’s maken dan niet zo leuk meer vinden. Kinderen zien het als een uitje om met de familie naar bijvoorbeeld het bos te gaan en dan zit de sfeer er al goed in!

Een nadeel van buiten fotograferen is dat je natuurlijk afhankelijk bent van het weer. Je kan bij het inplannen van de fotoshoot een back-up locatie bespreken die wel overdekt is. Bijvoorbeeld een mooi historisch pand, oud station of leegstaande fabriek. Of je kan (kosteloos) een 2e dag in optie houden waarnaar de fotoshoot verschoven wordt bij slecht weer.