Sandra & Stefan

Op vrijdag 20 mei 2016 trouwden Sandra en Stefan met elkaar in De Slotkapel in Egmond aan den Hoef.  Wat was het een super gave dag! De dag bestond uit zoveel mooie locaties en de sfeer zat er direct al goed in en dat is de hele dag en nacht zo gebleven :). De trouwreportage begon bij de voorbereidingen van Stefan waarna ik naar Sandra ging om ook haar voorbereidingen vast te leggen. Na het ophaalmoment gingen we foto’s maken in het centrum van Alkmaar op de brug waar Stefan en Sandra elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Hierna gingen we naar een vooraf uitgezocht stukje bos in Bergen wat werkelijk prachtig was!

In De Slotkapel waren ruim honderd gasten aanwezig en de trouwambtenaar wist met zijn humor een leuke en persoonlijke touch te geven aan de ceremonie. Na afloop was er tijd om met familie en vrienden op de foto te gaan en was er de receptie waarbij de bruidstaart werd aangesneden.

Ten slotte gingen we naar het AFAS Stadion van AZ in Alkmaar waar we eerst met het bruidspaar foto’s in het stadion hebben gemaakt en waar later gedineerd werd en een groot feest werd gehouden!

Echt bijzonder om op één dag op zoveel mooie en unieke locaties foto’s te mogen maken. En om dat dan af te sluiten met een super feest in het stadion! Sandra & Stefan bedankt voor deze geweldige dag en heel veel geluk samen! ♥