Sylvia & Leon

Op donderdag 1 september 2016 trouwden Sylvia & Leon met elkaar op de prachtige locatie het Oude Slot in Heemstede. De trouwreportage startte bij Sylvia terwijl zij zich in haar ouderlijk huis klaar maakte voor de grote dag! Leon kwam aan bij het huis en in de tuin stonden familie en vrienden al klaar om hem onder luid applaus te verwelkomen. En daar kwam Sylvia! Het was een mooi moment! Er werd geproost met blauwe bubbels, uiteraard was dit ook blauw omdat het blauwe thema van de dag heel mooi overal in terug kwam :)!

Na het proosten en de lunch ging ik met het bruidspaar alvast naar het Oude Slot voor het maken van de trouwfoto’s. Het was gaaf om alvast foto’s te kunnen maken waar straks het huwelijk zou worden voltrokken. De ceremonie vond buiten plaats bij het prieel met op de achtergrond het Oude Slot. Een prachtige locatie en ook dit was weer heel sfeervol aangekleed.

Na het sluiten van het huwelijk was er buiten op het terras tijd voor een proost moment en het aansnijden van de taart. Maar eerst was er nog een verrassing voor de bruidegom: hij mocht de champagne sabreren. Met een groot zwaard werd de fles van zijn kurk ontdaan en kon er geproost worden!

Een gezellige borrel volgde op het zonnige terras. Er was ook tijd voor het maken van de familiefoto’s. Hierna was de trouwreportage afgelopen, maar volgde er voor Leon en Sylvia een heerlijk diner en een top feest! Wat een geweldig mooie en gezellige dag was het! Heel veel geluk samen ♥

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.