Trouwfotograaf Drenthe

Op zoek naar een ervaren trouwfotograaf in Drenthe? Mijn naam is Anoek van Duin en ik verzorg graag jullie trouwfoto’s als ervaren trouwfotograaf. Door mijn diverse achtergrond (journalistiek, communicatie en fotografische vormgeving) weet ik hoe beelden spreken en hoe ik met foto’s een spontaan en origineel verhaal kan vertellen. Mijn reportages zijn een combinatie van ongeposeerde (fotojournalistieke) foto’s en stijlvolle geposeerde portretfoto’s. Jullie beleven de dag van jullie leven en ik leg het graag vast!

Mijn werkwijze op de bruiloft

Als trouwfotograaf vind ik het belangrijk zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven, om zo de mooiste en belangrijkste herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Ik heb een oog voor de mooiste momenten zoals ze zijn en daardoor hoeven jullie niet telkens weer te poseren. Ik vind het juist belangrijk dat er een ongedwongen sfeer is, want dit zal resulteren in sfeervolle, unieke foto’s. Trouwfoto’s die je later nog bekijkt en waarvan jullie weer het gevoel krijgen van de dag zelf.

Bruidsfotografie Zeeland

Met mijn bruidsfotografie in Drenthe zorg ik ervoor dat we samen een onvergetelijke dag tegemoet gaan, met als resultaat foto’s die de juiste momenten qua geluk uitstralen, van het ophalen van de bruid tot het overhandigen van de ringen en het aansnijden van de taart.

Prijzen bruidsfotografie Drenthe

Mijn zaak Anoek van Duin Fotografie is gevestigd in Hoofddorp, maar ik werk zeer mobiel en ben onder andere beschikbaar voor jullie bruiloft in Drenthe. Waar jullie ook trouwen, ik kom graag door heel Nederland op locatie langs! Hieronder vindt je een overzicht van de opties en prijzen voor mijn bruidsfotografie. Heb je specifieke wensen? Laat het me weten tijdens ons kennismakingsgesprek en we maken het samen mogelijk.

 • 6 uur fotografie € 995,-
 • 8 uur fotografie € 1.250,-
 • 10 uur fotografie € 1.550,-
 • Andere opties qua uren zijn eventueel in overleg mogelijk.
 • Persoonlijk fotoalbum in diverse maten al vanaf €225,-
 • In de maanden oktober t/m maart 25% korting!

 

Deze prijzen zijn inclusief:

 • Kennismakingsgesprek
 • Nabewerking van de foto’s
 • Min. 250 foto’s (bij 6 uur fotografie) in kleur en zwart-wit op een USB-stick
 • Alle foto’s worden geleverd zonder watermerk en in hoge resolutie
 • Een voorproefje met eerste bewerkte foto’s binnen 2 werkdagen
 • Levertijd binnen 3-4 weken
 • Privé online fotogalerij om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online)
 • Reiskosten en reistijd
 • 21 % BTW

Afspraak makenStel je vraag

Ik fotografeer door heel Nederland en in de bovenstaande prijzen zijn mijn reistijd en de reiskosten al inbegrepen. Bij opdrachten in het buitenland reken ik extra reiskosten, maar uiteraard worden deze vooraf besproken.

Lovershoot voor aankondiging bruiloft

Willen jullie de verloving op een bijzondere manier aankondigen aan jullie familie en vrienden? Of willen jullie een mooie foto gebruiken van jullie samen voor op de uitnodigingen?Een loveshoot is een fotoshoot op een voor jullie bijzondere locatie, of op een andere mooie of juist gekke locatie.De loveshoot duurt 45-60 minuten en je ontvangt na afloop een USB-stick met daarop minimaal 30 fotobestanden in hoge resolutie. Alle bestanden zijn nabewerkt, zonder watermerk aangeleverd in kleur en in zwart-wit.

Een losse loveshoot kost € 175,-. Indien ik ook jullie bruiloft fotografeer, kost de loveshoot slechts € 125,-.Naast bruidsfotografie kan je bij mij ook een fotoshoot houden. Meer weten hierover? Bekijk dan alle informatie over de fotoshoots van Anoek van Duin Fotografie.

Ja, ik wil een afspraak maken voor een trouwfotograaf in Drenthe!

Geïnteresseerd geraakt in mijn werkwijze als trouwfotograaf voor jullie bruidsfotografie in Drenthe? Als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf in Drenthe die unieke foto’s maakt van jullie mooie dag, neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens ons kennismakingsgesprek geef je je wensen aan en ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard krijgen jullie uitgebreid de gelegenheid om mijn eerdere werk te bekijken, zodat jullie tijdens dit persoonlijke gesprek kunnen aangeven wat wel en niet naar jullie smaak is. Jullie bepalen namelijk de fotografiestijl van jullie bruiloft, niet ik!

Heb je verder nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever zelf bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer: 06 – 21221156..

Afspraak makenStel uw vraag