Trouwfotograaf Haarlem

Op zoek naar een trouwfotograaf in Haarlem? Anoek van Duin weet door haar diverse achtergrond (communicatie, journalistiek en fotografische vormgeving) hoe beelden spreken en hoe ze met foto’s een spontaan en origineel verhaal kan vertellen. Mijn reportages zijn een combinatie van ongeposeerde (fotojournalistieke) foto’s en stijlvolle geposeerde portretfoto’s. Jullie beleven de dag van jullie leven en Anoek legt het vast!

Trouwfotograaf Haarlem – Werkwijze van Anoek

Als trouwfotograaf vind ik het belangrijk zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven, om zo de mooiste en belangrijkste herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Anoek van Duin Fotografie ziet de mooiste momenten zoals ze zijn en daardoor hoeven jullie niet telkens weer te poseren. Het is juist belangrijk dat er een ongedwongen sfeer is, want dit zal resulteren in sfeervolle, unieke foto’s. Trouwfoto’s die je later nog bekijkt en waarvan jullie weer het gevoel krijgen van de dag zelf.

Bruidsfotografie Zeeland

Met mijn trouwfotografie in Haarlem zorg ik ervoor dat we samen een onvergetelijke dag tegemoet gaan, met als resultaat foto’s die de juiste momenten qua geluk uitstralen van het ophalen van de bruid tot het overhandigen van de ringen en het aansnijden van de taart.

Prijzen van Anoek als trouwfotograaf Hoofddorp

Hoewel Anoek van Duin Fotografie gevestigd is in Haarlem, betekent dit zeker niet dat ik alleen trouwfotografie hier maak. Waar jullie ook trouwen in Haarlem of de rest van Nederland, ik kom graag op locatie langs! Onderstaand een overzicht van de opties en prijzen voor bruidsfotografie. Specifieke wensen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk in overleg.

 • 6 uur fotografie € 995,-
 • 8 uur fotografie € 1.250,-
 • 10 uur fotografie € 1.550,-
 • Andere opties qua uren zijn eventueel in overleg mogelijk.
 • Persoonlijk fotoalbum in diverse maten al vanaf €225,-
 • In de maanden oktober t/m maart 25% korting!

 

Deze prijzen zijn inclusief:

 • Kennismakingsgesprek
 • Nabewerking van de foto’s
 • Min. 250 foto’s (bij 6 uur fotografie) in kleur en zwart-wit op een USB-stick
 • Alle foto’s worden geleverd zonder watermerk en in hoge resolutie
 • Een voorproefje met eerste bewerkte foto’s binnen 2 werkdagen
 • Levertijd binnen 3-4 weken
 • Privé online fotogalerij om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online)
 • Reiskosten en reistijd
 • 21 % BTW

Afspraak makenStel uw vraag

>Ik fotografeer in heel Nederland en in de prijs zijn mijn reistijd en de reiskosten al inbegrepen. Bij opdrachten in het buitenland worden er reiskosten gerekend, uiteraard worden deze vooraf besproken.

Een fotoalbum is ook een optie, er zijn verschillende maten en soorten beschikbaar en de prijs ligt tussen de € 225,- en € 395,-.

Loveshoot

Wil je de verloving op een bijzondere manier bekend maken aan jullie familie & vrienden? Of een mooie foto gebruiken van jullie voor de uitnodigingen?
Een loveshoot is een fotoshoot op een voor jullie bijzondere locatie, of op een andere mooie of juist gekke locatie.

De loveshoot duurt 45-60 minuten en je ontvangt na afloop een USB-stick met daarop minimaal 30 fotobestanden in hoge resolutie. Alle bestanden zijn nabewerkt, zonder watermerk en in kleur en zwart-wit.

Een losse loveshoot kost € 175,-

Indien ik ook je bruiloft fotografeer, kost de loveshoot slechts € 125,-.

Naast bruidsfotografie kan je ook een fotoshoot houden bij Anoek. Meer weten hierover? Bekijk dan alle informatie over de fotoshoots van Anoek van Duin Fotografie.

Ja, ik wil een afspraak maken voor een trouwfotograaf in Haarlem!

Geïnteresseerd geraakt in mijn werkwijze als trouwfotograaf Haarlem? Dit omdat jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf die unieke foto’s maakt van jullie mooiste dag? Geef dan jullie wensen door voor een kennismakingsafspraak. Tijdens dit persoonlijke gesprek vertel ik jullie graag meer en biedt het gelijk de mogelijkheid om meer van mijn werk te laten zien.

Heeft u verder nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever zelf bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer: 06 – 21221156.

Afspraak makenStel uw vraag