Trouwfotograaf Leiden

Wil je graag een trouwfotograaf in Leiden die de belangrijkste en mooiste dag van jullie leven op een perfecte manier kan vastleggen? Zoek dan niet verder want ik, Anoek van Duin, maak de mooiste foto’s tijdens jullie bruiloft. Door mijn diverse achtergrond in fotografie weet ik hoe ik beelden moet laten spreken en deze zo spontaan mogelijk een verhaal te laten vertellen. Ik verzorg dan ook graag jullie bruidsfotografie in Leiden!

Mijn werkwijze als trouwfotograaf in Leiden

Als trouwfotograaf in Leiden vind ik het belangrijk zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven, om zo de mooiste en belangrijkste herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Anoek van Duin Fotografie ziet de mooiste momenten zoals ze zijn en daardoor hoeven jullie niet telkens weer te poseren. Het is juist belangrijk dat er een ongedwongen sfeer is, want dit zal resulteren in sfeervolle, unieke foto’s. Trouwfoto’s die je later nog bekijkt en waarvan jullie weer het gevoel krijgen van de dag zelf.

Met mijn bruidsfotografie in Leiden zorg ik ervoor dat we samen een onvergetelijke dag tegemoet gaan, met als resultaat foto’s die de juiste momenten qua geluk uitstralen van het ophalen van de bruid tot het overhandigen van de ringen en het aansnijden van de taart.

Tarieven voor bruidsfotografie in Leiden

Anoek van Duin Fotografie is gevestigd in Hoofddorp, echter betekent dit zeker niet dat ik alleen hier trouwfotografie verzorg. Waar jullie ook trouwen, in Leiden of de rest van Nederland, ik kom graag op locatie langs! Onderstaand een overzicht van de opties en prijzen voor bruidsfotografie. Specifieke wensen? Laat het mij weten, wat bij mij is er veel mogelijk!

  • 6 uur fotografie € 995,-
  • 8 uur fotografie € 1.250,-
  • 10 uur fotografie € 1.550,-
  • Andere opties qua uren zijn eventueel in overleg mogelijk.
  • Persoonlijk fotoalbum in diverse maten al vanaf €225,-
  • In de maanden oktober t/m maart 25% korting!

Ik fotografeer in heel Nederland en in de prijs zijn mijn reistijd en de reiskosten al inbegrepen. Bij opdrachten in het buitenland worden er reiskosten gerekend, uiteraard worden deze vooraf besproken.

Love Shoot

Willen jullie de verloving op een bijzondere manier bekend maken aan jullie familie en vrienden? Of een mooie foto gebruiken van jullie voor de uitnodigingen? Kies dan voor een loveshoot. Een loveshoot is een fotoshoot op een voor jullie bijzondere locatie, of op een andere mooie, of juist gekke locatie.

De loveshoot duurt 45 tot 60 minuten en je ontvangt na afloop een USB-stick met daarop minimaal 30 fotobestanden in hoge resolutie. Alle bestanden zijn nabewerkt, zonder watermerk en in kleur en zwart-wit. De kosten hiervoor zijn € 175,- maar indien jullie ook voor mij kiezen als bruidsfotograaf, kost deze loveshoot slechts € 125,-.

Neem contact met mij op!

Geïnteresseerd geraakt in mijn werkwijze als trouwfotograaf Leiden? Dit omdat jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf die unieke foto’s maakt van jullie mooiste dag? Geef dan jullie wensen door voor een kennismakingsafspraak. Tijdens dit persoonlijke gesprek vertel ik jullie graag meer en biedt het gelijk de mogelijkheid om meer van mijn werk te laten zien. Verder nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever zelf bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer: 06 – 21221156.