Trouwfotograaf Zuid-Holland

Jullie trouwdag is bijzonder en de herinneringen die op deze prachtige dag gemaakt worden wil je natuurlijk voor altijd kunnen koesteren, hoe fijn is het dan ook om de perfecte foto’s te laten maken tijdens deze dag door een professionele trouwfotograaf in Zuid-Holland. Ik, Anoek van Duin, kan je daarbij helpen. Ik verzorg namelijk graag de bruidsfotografie tijdens julllie bruiloft in Zuid-Holland. Ik laat beelden spreken, zodat jullie iedere keer dat jullie de foto’s erbij pakken weer kunnen terug wanen in dat mooie moment.

Mijn werkwijze als trouwfotograaf in Zuid-Holland

Als trouwfotograaf in Zuid-Holland vind ik het belangrijk zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven, om zo de mooiste en belangrijkste herinneringen en emoties vast te leggen van jullie bruiloft. Anoek van Duin Fotografie ziet de mooiste momenten puur zoals ze zijn waardoor geen van de foto’s geforceerd lijken. De mooiste foto’s worden namelijk gemaakt in een ongedwongen sfeer is, want dit zal resulteren in sfeervolle, unieke foto’s. Trouwfoto’s die je later nog bekijkt en waarvan jullie weer het gevoel krijgen van de dag zelf.

Met mijn bruidsfotografie in Zuid-Holland zorg ik ervoor dat we samen een onvergetelijke dag tegemoet gaan, met als resultaat foto’s die de juiste momenten qua geluk uitstralen van het ophalen van de bruid tot het overhandigen van de ringen en het aansnijden van de taart.

Tarieven voor bruidsfotografie in Zuid-Holland

Anoek van Duin Fotografie gevestigd is in Hoofddorp, maar je hoeft niet bang te zijn dat ik alleen daar trouwfotografie verzorg. Want waar jullie ook trouwen, in Zuid-Holland of elders in Nederland, ik kom graag op de locatie van jullie droom bruiloft langs! Hieronder vind je de tarieven voor mijn bruidsfotografie in Zuid-Holland. Specifieke wensen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk in overleg.

  • 6 uur fotografie € 995,-
  • 8 uur fotografie € 1.250,-
  • 10 uur fotografie € 1.550,-
  • Andere opties qua uren zijn eventueel in overleg mogelijk.
  • Persoonlijk fotoalbum in diverse maten al vanaf €225,-
  • In de maanden oktober t/m maart 25% korting!

Ik fotografeer in heel Nederland en in de prijs zijn mijn reistijd en de reiskosten al inbegrepen. Bij opdrachten in het buitenland worden er reiskosten gerekend, uiteraard worden deze vooraf besproken.

Love Shoot

Willen jullie de verloving op een bijzondere manier bekend maken aan jullie familie en vrienden? Of wil je bijvoorbeeld een unieke foto voor op de uitnodigingen? Kies dan voor een loveshoot. Een loveshoot is een fotoshoot op een voor jullie bijzondere locatie, of op een andere mooie of juist gekke locatie.

De loveshoot duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en je ontvangt na afloop een USB-stick met daarop minimaal 30 fotobestanden in hoge resolutie. De bestanden zijn nabewerkt voor de mooiste kwaliteit en tevens zowel in kleur als zwart-wit. De loveshoot kost normaalgesproken € 175,-, maar als je ook voor mij kiest als bruidsfotograaf, kost deze slechts € 125,-!

Neem contact met mij op!

Wil je mij inhuren als trouwfotograaf Zuid-Holland? Of wil je graag nog wat meer informatie over mijn werkwijze? Vraag dan een kennismakingsgesprek met mij aan! Hier kunnen jullie alle vragen stellen waar jullie antwoord op willen en eventueel speciale wensen doorgeven. Tijdens dit persoonlijke gesprek vertel ik jullie graag meer over mijn bruidsfotografie in Zuid-Holland. Daarnaast zal ik ook wat van mijn eerdere werk laten zien zodat jullie precies weten wat je kan verwachten. Verder nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever zelf bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer: 06 – 21221156.