Wendy & Daniel

Op vrijdag 1 juli 2016 mocht ik in Haarlem de huwelijksdag vastleggen van Wendy & Daniel. Waar we allemaal hoopten op een zonnige 1 juli, was het gedurende dag toch veelal regen. Maar wat blijkt; je hebt helemaal geen zon nodig om een fantastische trouwdag te hebben!

De dag begon bij de voorbereidingen van Wendy & Daniel in Haarlem, en omringd door familie en vrienden haalde Daniel Wendy op en gingen we naar de Ruïne van Brederode in Santpoort -Zuid voor het maken van de trouwfoto’s.  Tijdens de fotoshoot hadden we het gelukkig wel droog omdat de mooiste shots toch buiten zouden plaatsvinden en wat een mooie locatie zeg!

Hierna gingen we terug naar het ouderlijk huis van Daniel waar de daggasten zich verzameld hadden voor de lunch. Aansluitend gingen we op een mooie rondvaartboot naar het centrum van Haarlem om daar aan te meren. Onderweg zagen we langs verschillende bruggen als verrassing spandoeken voor Wendy & Daniel hangen. Na een korte wandeling door de stad was het tijd voor de ceremonie in de Gravenzaal in het stadhuis van Haarlem. Nog zo’n mooie locatie!

Na de ceremonie was het tijd voor een groepsfoto op de trap in de Gravenzaal maar ook voor een borrel en het aansnijden van de bruidstaart. Allemaal in een kroegje tegenover de Grote of St. Bavokerk waar later de kerkelijke inzegening van het huwelijk plaatsvond. Eh, ja dus weer een prachtige locatie! ?

Na de rondvaart gingen we terug naar het ouderlijk huis, waar de tuin vol met mooie details versierd was. Ook al regende het aan het begin van de avond keihard, om iedereen in de mooi versierde tenten te zien was eigenlijk ook een mooi plaatje! Na het diner kwamen de avondgasten om te genieten van live muziek, kampvuurtjes en cocktails! Een perfecte sfeer van een heel relaxed festival met twee verliefde mensen in het middelpunt! Wat een top dag! Heel veel geluk samen ♥